De top drie leukste stressballen

Op deze pagina geven we graag de top drie beste stressballen weer die je online kunt aanschaffen. Uit het grote aanbod hebben we getracht de beste en leukste stressballen weer te geven. We hebben hierbij gekeken naar het diverse aanbod stressballen van Attentie.nl en Gifttsdirect.nl. Twee grote giganten op gebied van promotiemateriaal en relatiegeschenken. Bij beide webshops is het zelfs mogelijk om stressballen te bedrukken met een eigen logo of tekst. Benieuwd naar onze top drie? Lees dan gauw verder hieronder.

#3 Anti-stress voetbal

Ervaar je veel spanning wanneer je geliefde voetbalclub een wedstrijd speelt? Kies dan voor de leuke anti-stress voetbal. Je begint niet te pielen met je vingers maar kunt gerust je spanning kwijt in de stressbal. Je kunt deze stressballen bedrukken bij Giftsdirect.nl, een grote website in relatiegeschenken en promotiematerialen.

#2 Anti-stress dobbelsteen

Ervaar je stress en vindt je het lastig om keuzes te maken? Dan is deze anti-stress dobbelsteen wel wat voor jou! Want naast de mogelijkheid om erin te knijpen kun je er ook mee dobbelen om antwoorden op je vraag te krijgen. Bijvoorbeeld de antwoorden ‘mogen’, ‘misschien’ of ‘neem een pauze’. Ideaal wanneer je de stress niet door het in- en uitknijpen weg krijgt.

#1 Anti-stress Chinese ballenset

Naast de traditionele stressballen heeft Giftsdirect.nl ook een Chinese ballenset tegen de stress. Dit zijn twee ballen op een houten standaard die je tegen elkaar kan laten ketsen. De handelingen die je moet doen om de ballen tegen elkaar aan te laten ketsen en het geluid moeten ontspannend werken. Ook deze Chinese ballenset is naar eigen wens te bedrukken. Wil je graag ook de traditionele stressballen ontwerpen naar eigen wens? Naast de mogelijkheid bij Giftsdirect.nl kan het ook bij Attentie.nl.

 

03-06-2021