Stress item bedrukken voor een goede sfeer op de werkvloer!

U zoekt een anti-stress artikelen om te bedrukken? Zoek dan onze stress item eens op. Deze heeft 2 grote voordelen: hij heeft genoeg ruimte voor bedrukking en is goedkoop. Niet voor niks is de stress item ons best verkochte product. Bij stressballen123.nl zijn we zeer trots op dit product. Het is een grappig relatiegeschenk voor uw klanten. Bovendien staat uw bedrukking heel goed op de stressbal. 

 

Specificaties stress item

Deze stress item is een anti-stressbal die we in vele verschillende kleuren mee kunnen geven. Het is aan u om de juiste kleur te vinden die goed bij uw logo past. Deze stress item is zonder twijfel onze topproduct. Het is een zeer goedkoop product die u voor €0,44 per stuk in kunt kopen. Deze prijs is exclusief bedrukking. Wanneer u voor bedrukking kiest zal er iets meer gerekend worden per stuk. 
Bij dit stress item is het belangrijk voor u om te weten dat de decoratie kan breken. Ook kunnen de stress items kleine variaties in dichtheid, kleur, afmeting en gewicht vertonen, welke effect kan hebben op de precisie en uniformiteit van de bedrukking.
 Stressballen goedkoop bedrukken

Stress item bedrukken

U wilt onze stress item bedrukken? Kies dan de juiste kleur uit en geef uw logo door aan stressballen123.nl. Wij zullen er dan alles aan doen om u zo snel mogelijk te helpen en de pet zo snel mogelijk naar uw adres toe te sturen. Voordat wij u de bedrukte stress item toesturen zullen wij eerst een sample laten zien van het resultaat en dan kunt u altijd nog beslissen dat u het toch anders wilt, voor ons geen probleem! Wanneer u de bedrukking heeft goedgekeurd gaan wij aan de slag met de bedrukking van de stress items en zullen deze dan naar u toesturen.
 Stressballen bedrukkingstechnieken
21-09-2015 door