• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Anti-stress artikelen
Anti-stress artikelen

Anti-stress artikelen bedrukken?

Hieronder vindt u een aanbod van anti-stress artikelen. Deze artikelen hebben dezelfde werking als een stressbal alleen zijn net anders gevormd. Deze artikelen zijn allemaal te bedrukken aan de hand van uw wensen. Stuur uw logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kunt u uw logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons uw wens.

Producten

Anti-stress artikelen bedrukken

Anti-stress artikelen zijn leuke reclameartikelen voor uw bedrijf! Bij stressballen123.nl weten we dit maar al te goed. Het is dan ook bij ons mogelijk om gepersonaliseerde anti-stress artikelen aan te schaffen. Deze bedrukte anti-stress artikelen zijn net even anders dan de stressballen en zijn daarom een origineel relatiegeschenk. Steeds vaker schieten mensen in de stress en dan is het ook leuk als u deze anti-stress artikelen cadeau geeft. Uw logo kan er ook nog op bedrukt worden waardoor u meteen reclame maakt voor uw bedrijf.
 

Ons assortiment anti-stress artikelen

Wij hebben vele variaties aan anti-stress artikelen. Een anti-stress artikel is daarbij ideaal voor uw bedrukking. Er is genoeg ruimte voor en u kunt de tekst of logo altijd duidelijk lezen. U kunt bij ons uit de volgende variaties anti-stressballen kiezen:
Antistress decisionmaker
Anti-stress bowling pin
Anti-stress hartje
Anti-stress varken
We hebben nog veel maar anti stress artikelen voor bedrukking. Van hele verassende tot grappige anti-stress artikelen, we hebben ze allemaal. Laat daarom uw anti-stress artikel bedrukken door stressballen123.nl.
 

Levering bedrukte anti-stress artikelen

Bij de levering van onze anti-stress artikelen moet u rekening houden met het volgende proces:
1. U beslist welke tekst of logo u wilt hebben op de anti-stress artikel. 
2. Vervolgens gaat u kiezen in welke kleuren u de bedrukking wilt hebben. Wij adviseren u dat u rekening houd met de kleur van de gekochte anti-stress artikel. De bedrukking moet er namelijk wel uitspringen.
3. Hierna zullen wij u een sample sturen van uw gepersonaliseerde anti-stress artikel.
4. U keurt vervolgens de bedrukking op de anti-stress artikel goed of af (dit proces zal zich herhalen tot u tevreden bent).
5. Na uw goedkeuring zullen wij uw anti-stress artikelen bedrukken.
6. Ongeveer 10 werkdagen later komen de bedrukte anti-stress artikelen bij u aan en kunt u ze weggeven of gebruiken. 
Wanneer u kiest voor onbedrukte anti-stress artikelen dan zal dit proces veel sneller verlopen en krijgt u binnen 5 werkdagen al uw anti-stress artikelen binnen.