• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Stressballen bedrukken
Stressballen bedrukken

Stressballen bedrukken?

Hieronder vindt u een groot aanbod aan stressballen. Deze stressballen zijn altijd handig en leuk om te hebben. Met deze stressballen kunt u uw relaties en personeel. De verschillende stressballen zijn allemaal te bedrukken met uw logo of tekst. zo kunt u ervoor zorgen dat uw realties altijd aan uw zullen blijven denken. Wilt u van te voren zien hoe uw logo erop komt, dat kan natuurlijk. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld.

Producten

Stressballen bedrukken

Stressballen laten bedrukken is voor u weinig moeite geworden! Bij stressballen123.nl is het onze taak om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij bedrukken stressballen al jarenlang en kunnen dus spreken van een uitstekende ervaring in het bedrukte stressballen. Anti-stressballen zijn tegenwoordig een leuk item om weg te geven dus u heeft ook nog een mooi relatiegeschenk ook. Zo slaat u twee vliegen in één klap als u bij ons uw stressballen laat bedrukken.

 

Ons assortiment stressballen

Wij hebben vele variaties aan stressballen. Een stressbal is daarbij ideaal voor uw bedrukking. Er is genoeg ruimte voor en u kunt de bedrukking altijd duidelijk lezen. U kunt bij ons uit de volgende variaties stressballen kiezen:
Anti-stress voetbal
Anti-stress wereldbol
Anti-stress figuur bal
Anti-stress jongleerbal
Natuurlijk kunt u ook kiezen uit de gewone stressbal. Hier hebben we veel variaties aan kleuren voor, dus uw kleur zit er ongetwijfeld tussen. 

 

Levering bedrukte stressbal

De levering van uw bedrukte stressbal zal snel en eenvoudig verlopen. Het proces gaat als volgt.
Bij stressballen123 hebben wij drie belangrijke pijlers: snelle levering, goede bedrukking van stressballen en de juiste service. 
Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het uitkiezen van de juiste bedrukking en de rest doen wij voor u. We zullen even samen met u ons proces doornemen:
1. U beslist welke tekst of logo u wilt hebben op de stressbal. 
2. Vervolgens gaat u kiezen in welke kleuren u de bedrukking wilt hebben. Wij adviseren u dat u rekening houd met de kleur van de gekochte stressbal. De bedrukking moet er namelijk wel uitspringen.
3. Hierna zullen wij u een sample sturen van uw gepersonaliseerde stressbal.
4. U keurt vervolgens de bedrukking op de stressbal goed of af (dit proces zal zich herhalen tot u tevreden bent).
5. Na uw goedkeuring zullen wij de stressballen bedrukken.
6. Ongeveer 10 werkdagen later komen de bedrukte stressballen bij u aan en kunt u ze weggeven of gebruiken. 
Wanneer u kiest voor onbedrukte anti-stressballen dan zal dit proces veel sneller verlopen en krijgt u binnen 5 werkdagen al uw stressballen binnen.