• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Stressballen bedrukken
Stressballen bedrukken

Stressballen bedrukken?

Hieronder vind je een groot aanbod aan stressballen. Deze stressballen zijn altijd handig en leuk om te hebben. Met deze stressballen kun je je relaties en personeel verrassen. De verschillende stressballen kunnen allemaal worden bedrukt met jouw logo of tekst, zodat je ervoor zorgt dat je relaties altijd aan je blijven denken. Wil je van tevoren zien hoe jouw logo erop komt? Wij maken gratis een digitaal voorbeeld voor je!


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Stressballen bedrukken

Stressballen laten bedrukken is nu heel eenvoudig! Bij stressballen123.nl is het onze missie om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij bedrukken stressballen al jarenlang en hebben dus veel ervaring in het personaliseren van anti-stressballen. Tegenwoordig zijn anti-stressballen een leuk item om weg te geven, en zo heb je ook nog eens een mooi relatiegeschenk in handen. Door je stressballen bij ons te laten bedrukken, sla je twee vliegen in één klap.

Ons assortiment stressballen

Wij hebben veel variaties aan stressballen. Een stressbal is ideaal voor bedrukking dankzij het ruime oppervlak. Bij ons kun je kiezen uit de volgende variaties stressballen:

Anti-stress voetbal

Anti-stress wereldbol

Anti-stress figuur bal

Anti-stress jongleerbal

Natuurlijk kun je ook kiezen voor de gewone stressbal. Hier hebben we veel variaties aan kleuren voor, dus jouw kleur zit er ongetwijfeld tussen.

Levering van bedrukte stressballen

De levering van jouw bedrukte stressballen zal snel en eenvoudig verlopen. Ons proces is als volgt:

Kies welke tekst of welk logo je op de stressbal wilt hebben.

Bepaal in welke kleuren je de bedrukking wilt hebben. Houd rekening met de kleur van de stressbal zodat de bedrukking goed opvalt.

Wij sturen je een sample van jouw gepersonaliseerde stressbal.

Je keurt de bedrukking op de stressbal goed of af (dit proces herhaalt zich totdat je tevreden bent).

Na jouw goedkeuring bedrukken wij de stressballen.

Ongeveer 10 werkdagen later ontvang je de bedrukte stressballen en kun je ze weggeven of gebruiken.

Als je kiest voor onbedrukte anti-stressballen, verloopt dit proces veel sneller en ontvang je de stressballen binnen 5 werkdagen.

Gratis digitaal voorbeeld

Wil je van tevoren zien hoe jouw logo eruit komt te zien op de stressballen? Stuur ons je logo en wij maken gratis een digitaal voorbeeld voor je ter goedkeuring!